Get Adobe Flash player

Att avge löften

Vårda kropp, själ och kärlek!Ni har sagt "ja" till varandra och ingått det kärleksfulla förbundet mellan varandra och nu är det dags att avge löften till varandra. Att avge löften till varandra är frivilligt att avge, men kärleksfullt att berätta sina känslor till varandra och säga vad du ska arbeta för som "soldier of love" för att bibehålla och förgylla kärleken till den du älskar från djupet av ditt hjärta.

Vilka löften ska du ge till din älskade?
Utgå från dig själv och dina känslor; kanske ska du göra allt för att hela tiden ha en bra dialog vad som än händer under ert äktenskap? Att alltid ta upp saker, på gott och ont, i stället för att tiga? Att du varje dag ska visa att du älskar din älskade med små, enkla medel som att ge frukost på sängen? Att alltid visa att du finns där vid din partners sida i vått och torrt? Att ni ska dela era minnen med varandra vad som än händer? Löften ska vara av värme och omtanke och innehålla både fysiska och psykiska handlingar och innehålla samma kärleksfulla andakt som att värna din egen kropp och hälsa.

Att avge löften till varandra är vackert och kärleksfullt och är en symbol att du älskar din älskade partner och gör allt du kan för att visa att du vill dela ditt liv med den du sagt ja till. Det kan uttryckas på många olika sätt som genom kärleksförklaringar och kärleksdikter, men det är desto viktigare att kunna visa kärlek – varje dag!

Bröllopsresor
Bröllopsresan