Get Adobe Flash player

Bröllopspresenter

Det är vanligt att man köper en bröllopspresent till brudparet som en del i den lyckönskning som man ger dem – ibland finns det en bröllopslista som tagits fram av bruden och brudgummen, ibland köper du bröllopspresenter utifrån värme och omtanke.

För dig som vill ge en personlig bröllopsgåva, ger vi dig några tips på vad du kan välja mellan, när du är bjuden på bröllop hos nära och kära:
 

  • Upplevelser
    Det är alltid uppskattat att kunna skapa gemensamma minnen genom aktiviteter och upplevelser. Att brudparet får en kärleksgåva med en upplevelsepresent, där de själva kan välja om de vill ha en chokladprovning, luftballong eller en äventyrsresa som aktivitet. Beställ upplevelsepresent hos www.Greatdays.se!
     
  • Kärleksweekend
    Att åka i väg över en helg eller mitt i veckan, så gäller det att vårda kärleken under en weekend med kärlek. Att ge bort en kärleksweekend är en uppskattad gåva, oavsett om brudparet vill åka i väg ett par dagar eller ett par veckor. Beställ en kärleksweekend hos TravelPartner, Budjet eller hos Flygvaruhuset.
     
Bröllopsresor
Bröllopsresan