Get Adobe Flash player

Underhållning på bröllopet

Dima Bilan ger underhållningAtt det lyckliga brudparet ska vara i centrum under den stora dagen är vad vi alla vill att så ska vara, med både lycka, kärlek och glädjetårar av blivande svärmor och bus bland barnen som vill skapa festliga lekar under bröllopet.

Det finns många alternativ för er som vill ha tips på underhållning på bröllopet och under bröllopsfesten, låt oss tipsa om några festliga förslag på underhållning:

  • Skrattet och glädjen är viktigt för bröllopet – genom att boka komik, får ni bra förutsättningar till att bröllopsgästerna får ett leende som skapar glädjande minnen för livet.
     
  • Bjud in någon artist som bruden och brudgummen gillar som kan sjunga på bröllopet och på bröllopsfesten, för med kärlekssånger på bröllop är något underbart och skapar magiska ögonblick för alla i romantikens tecken.
     
  • Ha festliga presenter som kan användas av bröllopsgästerna, speciellt de yngre, vid oförutsedda pauser och som brudparet kan behålla efter det stora bröllopet.

  • Föreviga bröllopet med kärleksbilder – se till att bröllopsgästerna får en engångskamera vid sin plats i kyrkan och/eller bröllopsfesten och se till att det finns digitalkameror som kan filma bröllopet.

Bröllopsresor
Bröllopsresan